1. Hjem
  2. Start med Parent

Anbefalede enheder

Brug Parent med vores anbefalinger til enheder og minimumskrav til at køre applikationen

Parent's App for børnepasning og ledelse er nu klar på Android, iOS og webside. Den kan hentes ned på tablets og mobiler, så både forældre og medarbejdere kan benytte det.

iOS enheder

For at benytte Parent applikationen behøver du en enhed der har følgende minimumskrav:

• iOS version 13 eller nyere

• 4 GB RAM

Bemærk: For at køre Parent applikation og Tjek-ind applikationen behøver du en iPad der har samme minimumskrav.

Download Parent App fra Apple Store.
Download Parent Tjek-ind App fra Apple Store.

Android Enheder

Mobil enheder:
For at benytte Parent applikationen behøver du en enhed der har følgende minimumskrav:

• Android version 7.0 eller nyere

• 4 GB RAM

Tablets:
For at benytte Parent applikationen behøver du en enhed der har følgende minimumskrav:

• Android version 7.0 eller nyere

• 4 GB RAM

• 8-inch eller 10-inch skærm størrelse

Bemærk: Parent Tjek-ind applikation behøver en tablet for at virke og kan ikke bruges på mobil enheder.

Download Parent App fra Google Play.
Download Parent Tjek-ind App fra Google Play.

Browser Anbefalinger

Vi anbefaler, at bruge den seneste version af Chrome, når du bruger Parent internetside. Parent virker ikke fra Edge.

Du kan tilgå din Parent konto here.