Medarbejder Styring
Medarbejdeskema Rapport
Opdateret over en uge siden

Hvordan du ser og henter ned medarbejderskema

Personaleplanrapporten giver dig et overblik over dit instituts personaleplan og personalets faktiske arbejdstid og kan eksporteres til forskellige formater til bogførings- og HR-formål. Følg nedenstående trin for at se og bruge personaleplanlægningsrapporten:

Gå til værktøjer

• Klik på Vis under Medarbejderskema

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.06.17
  • Klik på Rapport

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.13.14

Når du klikker på fanen Rapport, får du et overblik over din medarbejders arbejdsrapport.

Vælg datointerval for den rapport, du gerne vil se

• Klik på Gruppe Af for at vælge, hvordan rapporten skal vises:

• Ingen (default): Viser en detaljeret visning dag for dag for hver medarbejder.

• Dato: Viser en oversigt over hver dag.

• Medarbejder: Viser en oversigt over hver medarbejder

Brug rapporten til at se den planlagte arbejdstid vs. den faktiske arbejdstid, samt variantionen.

Du kan også se det samlede antal sygedage og ferier blandt hele personalet samt for hver enkelt.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.14.23
  • Brug medarbejder og medarbejder status til at filtrere personalet efter navn eller status.

Hent personaleplanlægningsrapport

Følg nedenstående trin for at hent rapporten:

• Klik på Hent

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.16.54
  • Et pop op-vindue vises, hvor du kan vælge præferencer for din rapport

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.17.27
  • Dato interval: Vælg datoerne du ønsker rapporten for

• Medarbejder: Vælg medarbejder

• Måldata: Vælg hvilke data der skal vises i rapporten.

• Detaljeret niveau: Vælg om du vil vise den daglige detaljerede information, dagsoversigt eller personaleoversigt. Bemærk: Disse er baseret på samme visning som mulighederne under "Grupper Af" i oversigten.

• Dokument format: Vælg mellem PDF, Excel og CSV.

• Ekstra info: tilgængelig, hvis du vælger Excel eller PDF, og lader dig inkludere yderligere oplysninger såsom personale-id; oprettet af eller administrerer klasser.

Når du er færdig, klik Hent.