Medarbejder Styring
Tildel en rolle hos medarbejderen
Opdateret over en uge siden

Hvordan man tildeler rolle til en medarbejder

Medarbejdere som bruger Parent i deres arbejder i institutionen har brug for at få tildelt specifikke tilladelser.

Forskellige medarbejdere kan med fordel have forskellige tilladelser, hvilket nemt tildeles gennem roller.

Hvis du ikke allerede har tildelt roller kan du læse følgende artikel:
http://support.parent.cloud/en/articles/2364552-opret-en-rolle

For at tildele medarbejdere til en rolle følg følgende:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en institution
Klik på navnet på den institution, som ønsker oprettet en rolle. Hvis du kun har en institution vil du blive ledt til oversigten, når du logger ind.

Klik på Indstillinger ikonet og derefter klik på Vis under Medarbejder

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.39.24

Find den medarbejder, som du vil tildele en rolle.

• Klik på flere Indstillinger menuen (3 vertikale prikker) til højre for den medarbejder du vil tildele en rolle. Derefter vælg Skift rolle muligheden.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.53.26

Vælg det Flueben ved siden af den rolle du ønsker tildelt til brugeren og klik på Gem knappen.