Medarbejder skema
Opdateret over en uge siden

Tilføj medarbejder skemaer til din institution

Administratorens mest tidskrævende job er planlægning. Medarbejder skema er den nemmeste måde, der giver dig mulighed for at indstille tidsplaner for dine medarbejdere. Det kan være en gentagelig eller brugerdefineret tidsplan for hvert medlem, det hjælper også alle med at vide, hvilken stue, som de er tildelt og den nøjagtige arbejdstid.

Opret et skema

• Klik på Vis under Medarbejder skema

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.06.17
  • Vælg den uge, du vil tilføje en tidsplan, og klik derefter på +Skema.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.07.40
  • Et pop op-vindue vises for at vælge alle medarbejdere eller for at vælge en bestemt medarbejder.

• Klik Næste

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.08.24

1- Vælg den start- og slutdato, du vil tilføje medarbejderskemaer til.

2 Vælg de uger, du vil gentage på tidsplanen.

3-Vælg Tilføj, hvis du bare vil tilføje tidsplanen, eller du kan vælge Overskriv, hvis du vil erstatte den allerede tilføjede tidsplan i den samme valgte uge.

4-Her er dit instituts driftstid

5-Ugens startdag og liste over de medarbejdere, du valgte at tilføje en tidsplan til.

Efter du er færdig husk at klik Indsend

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.10.43

** Bemærk:

Hvis du vil redigere en medarbejderrolle og give hende/ham tilladelse til at se/redigere medarbejderplanen, så skal du kontrollere, at personen er tildelt adgangen i deres rolle ved at sørge for at markere den ønskede tilladelse:

• Administrer personaleskemaet, sørg for at markere tilladelsen Administrer medarbejderskema

• For kun at se medarbejderskemaet, så skal du markere Vis medarbejderskema

Når du klikker på Rapport fanen, får du et overblik over din medarbejders arbejdsrapport.

• Vælg et datointerval for den rapport, du gerne vil se

• Klik på Gruppér efter for at vælge, hvordan du vil se rapporten:

• Ingen (standard): Viser en detaljeret visning dag for dag for hver medarbejder.

• Dato: Viser en oversigt over hver dag.

• Personale: Viser en oversigt for hver medarbejder.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.13.14
  • Brug rapporten til at se den planlagte arbejdstid i forhold til den faktiske arbejdstid samt variationen.

• Du kan også se det samlede antal sygedage og ferier blandt hele personalet samt for hver enkelt.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.14.23
  • Brug Medarbejder eller Medarbejder Status til din søgning.

Hent ned personaleplanlægningsrapport

Følg nedenstående trin for at eksportere rapporten:

Klik på Hent

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.16.54
  • Et pop op-vindue vises, hvor du kan vælge præferencer for din rapport

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.17.27
  • Datointerval: Vælg datointerval for rapporten

• Personale: vælg medarbejderne

• Måldata: Vælg hvilke data der skal vises i rapporten

• Detaljeret niveau: vælg, om du vil vise den daglige detaljerede information, daglig oversigt eller personaleoversigt.

Bemærk: Disse er baseret på den samme visning som mulighederne under "Grupper efter" i oversigten

• Dokumentformat: Vælg mellem PDF, Excel eller CSV

Når du er færdig, skal du klikke på Hent.