Medarbejder Styring
Tjek medarbejdere ind og ud af institutionen
Opdateret over en uge siden

Hvordan du tjekker medarbejdere ind og ud af institutionen

Tjek-ind Appen

Ved at bruge Tjek-ind appen på din tablet eller iPad skal du følge disse trin:

• Vælg Medarbejder ikonet.

• Vælg den medarbejder som tjekker ind eller ud af institutionen

• Vælg stuen, hvor medarbejderen skal tjekkes ind.

• Vælg tidspunktet som medarbejderen forventes at tjekke ud.

• Tryk på Tjek-ind knappen

Bemærk: Følg samme trin for at tjekke dine medarbejdere ud. Tjek-ind knappen vil være ændret til en Tjek-ud knap.

Ved at bruge Parent Appen

Ved at bruge Parent Appen på en af stuerne skal du følge disse trin.

Vælg stue

• Vælg stue hvor medarbejder tjekker ind.

• Vælg én eller flere medarbejdere ved at klikke på deres fotos for derefter at trykke på Status ikonet i menuen.

• Tryk på Tjek ind eller Tjek ud ikonet.

Ved brug af hjemmesiden

Log ind på Parent

Vælg stue

• Vælg stue hvor medarbejder tjekker ind.

• Vælg én eller flere medarbejdere ved at klikke på deres fotos for derefter at trykke på Status ikonet i menuen.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.58.55
  • Tryk på Tjek ind eller Tjek ud ikonet.