Opret en rolle
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter roller for brugere i din institution? Hvem gør hvad?

Vi hos Parent har udviklet en rolle funktion for at give dig fuld kontrol over det adgangsniveau, som brugerne får i institutionen. Kun en Institutions Admin, eksempelvis en ejer af institutionen kan oprette, rette og tildele nye roller. Den enkelte rolle kan blive tildelt i hele organisationen eller for brugere i en specifik institution. Lad os vise dig hvordan.

Gå til rolle siden

Log ind til din Parent konto og klik på Vis knappen ved siden af "Roller" for at komme til Rolle siden.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.44.52

Rolle siden er en tabel som er grupperet med type af adgang som kan defineres for hver rolle. For eksempel giver Basis kategorien administrator mulighed for at give adgang til basale børn og ansatte information til specifikke roller. Resten af kolonerne er til de forskellige roller oprettet af administrator og den adgang de er blevet givet.

Opret ny rolle

Klik på Opret rolle knappen i øvre højre hjørne af siden. En popup vil fremkomme som det ses på nedenstående billede.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.45.22

Gør følgende trin for at afslutte oprettelse af ny rolle:

• Skriv det nye navn på rolle i Rolle navnefeltet.

• Klik på Gem knappen.

En ny kolonne vil fremkomme med navnet på den nye rolle.

Note: Du kan give samme type adgang til en gruppe af pædagoger eller ved at give dem den samme rolle. Læs artiklen omkring "Tildel en rolle hos medarbejderen''.