Tilbagemelding eller ændre svar til tilladelser
Opdateret over en uge siden

Hvordan du svarer på tilladelsesanmodninger

Fra tid til tid har institutionen brug for tilladelse til at dit barn deltager i forskellige aktiviteter. Du kan acceptere eller afvise disse tilladelser ved at gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns foto ikon for at få adgang til profilen. Rul ned for at se listen af tilladelser.

Svar på tilladelse

Til højre for overskriften Tilladelser fremkommer en menu. Klik på den for at se svarmulighederne.

Hvis du accepterer tilladelsen vælg muligheden Ja. For at afvise tilladelsen vælg muligheden Nej.

Note: Du kan altid ændre dit svar.