Planlægning af fremmøde
Opdateret over en uge siden

Hvordan du tilføjer barnets forventede fremmøde og hvem der afhenter

Brug af App

• Klik på Kalender

• Klik på den lilla + cirkel

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.29.31

Du har nu 2 muligheder.

Vil du tilføje nogle enkelte dage:

• Vælg nogle enkelte dage og klik på anvend fremmøde på alle dage

• Vælg tidspunkter og hvem der henter barnet.

• Klik på Indsend

Eller hvis du ønsker at tilføje det for en længere periode kan du følge disse trin:

• Vælg minimum 1 uge og vælg tilpas fremmøde per uger/dage.

• Du vil nu kunne vælge uger som tiderne skal gentages i.

• Tilpasse fremmødet for Alle dage eller vælge Indstil tilgængelighed for hver dag.

• Vælg de ønskede tider og hvem der henter barnet.

• Klik Indsend

Du vil nu kunne se det er tilføjet i din Kalender.

Brug af hjemmeside

• Klik på Kalender

• Klik på Planlægning af fremmøde

Du har nu 2 muligheder.

Vil du tilføje nogle enkelte dage:

• Vælg nogle enkelte dage og klik på anvend fremmøde på alle dage

• Vælg tidspunkter og hvem der henter barnet.

• Klik på Indsend

Eller hvis du ønsker at tilføje det for en længere periode kan du følge disse trin:

• Vælg minimum 1 uge og vælg tilpas fremmøde per uger/dage.

• Du vil nu kunne vælge uger som tiderne skal gentages i.

• Tilpasse fremmødet for Alle dage eller vælge Indstil tilgængelighed for hver dag.

• Vælg de ønskede tider og hvem der henter barnet.

• Klik Indsend

Du vil nu kunne se det er tilføjet i din Kalender.

Bemærk: Du kan fra hjemmesiden også meddele sygdom og ferie i funktionen planlægning af fremmøde. Dette er dog ikke tilgængeligt fra App.