Rapporter dit barn syg
Opdateret over en uge siden

Hvordan du meddeler dit barn er syg

Brug af Parent App

For at rapportere et barn syg gennem App'en bedes du følge disse trin:

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.

• Klik på den gule cirkel med 3 linjer.

• Klik på Syg knappen

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.29.05
  • Brug start og slutdato for de sygedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.

• Klik derefter på Indsend knappen.

Brug af hjemmesiden

For at rapportere at dit barn er syg via hjemmesiden bedes du følge disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Rapporter barn syg

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.

• På barnets profilside skal du derefter klikke på Syg.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.56.22
  • Et pop up vindue fremkommer.

• Brug start og slutdato for de sygedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.

• Klik derefter på Indsend knappen.