Svar på en ferie forespørgsel
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil vise dig, hvordan du svarer på en ferie tilbagemelding

I de forskellige ferier eller helligdage er din institution muligvis stadig åben. I så fald har de måske sendt en ferietilbagemelding ud, og du skal fortælle dem, om dit barn deltager eller vil være på ferie i løbet af tiden.

Gå til barnets profil

• Hvis du har mere end et barn, klik på barnets profilbillede for at tilgå hans/hendes profil og du vil blive ledt til forsiden med Nyhedsoversigter.

• Du vil finde ferie tilbagemeldingen på dit barns Nyhedsoversigt eller oppe i notifikations klokken. Du kan også finde det under barnets profil under Aktiviteter. (Se billede nedenfor)

Svar på ferietilbagemeldingen, når dit børns vuggestue IKKE kræver aflevering/afhentningstid

For at tilføje dine svar følg disse trin:

1. Åbn feriefeedback.

2. Vælg Deltagelse

3. Markér de datoer, dit barn skal deltage i. Hvis datoen er markeret med blåt betyder det, at dit barn vil deltage denne dato. Er datoen hvid betyder det, at dit barn holder fri. Er datoen grå, så er det fordi institutionen er lukket den/de dage.

Du kan skrive en kommentar for alle dage eller trykke på Tilpas detaljer for at kunne skrive separate kommentarer for hver enkelt dag.

4. Når du er færdig klik Opret

Svar på ferietilbagemeldingen, når dit børns børnehave KRÆVER afleveringstid/afhentningstid

Følg disse trin for at tilføje dit svar:

1. Åbn ferietilbagemeldingen.

2. Vælg Deltagelse

3. Markér de datoer, dit barn skal deltage i. Hvis datoen er markeret med blåt betyder det, at dit barn vil deltage denne dato. Er datoen hvid betyder det, at dit barn holder fri. Er datoen grå, så er det fordi institutionen er lukket den/de dage.

4. Hvis du vælger Hele dagen (ikonet vil være blå), bliver dit barn registreret som deltager i hele børnehavens åbningstid.

5. Hvis du IKKE vælger Hele dagen (ikonet vil være grå) kan du klikke Tilpas detaljer for at kunne tilføje afleverings- og afhentningstider, samt en kommentar til hver enkelt dag. Bemærk tiderne SKAL indsættes i felterne med tidsangivelse og IKKE indsættes i kommentarfeltet.

6. Når du er færdig klik Opret

Rediger svar

Du kan redigere et tidligere svar ved at følge nedenstående trin.

• Gå til kalenderen

• Find og klik på den ferie, du gerne vil ændre svaret til

Der kommer et pop op vindue, så du kan redigere fremmødet.

Når du er færdig, skal du trykke på Indsend tilbagemelding.

Bemærk: Der vil på alle ferie tilbagemeldinger fremgå en svarfrist og du kan til og med den dag gå ind og rette dine svar, hvis de skulle have ændret sig.