Tjek dit barn ind og ud
Opdateret over en uge siden

Lær hvordan du tjekker dit barn ind og ud af institutionen

Når du afleverer dit barn om morgenen, så er der et par muligheder for, hvordan du kan tjekke dem ind.

Brug af App

Følg disse trin:

• Gå ind i dit barns profil ved at klikke på deres profilbillede.

• Klik på den gule cirkel (med 3 vandrette linjer)

• Vælg Tjek-ind / Tjek-ud

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 09.28.10

Brug af Tjek-ind Applikation

Hvis centret har Tjek-ind-applikationen installeret, kan du tjekke dit barn ind og ud ved at gøre følgende:

Hvis der kræves en pinkode, skal du indtaste din pinkode

• Klik på barnets billede

• Hvis der kræves en afhentningsperson af instituttet, skal du vælge den afhentningsperson

• Hvis instituttet har brug for afhentningstid, skal du vælge afhentningstid

• Vælg Tjek-ind

Hvis du tjekker barnet ud, skal du blot vælge Tjek-ud.