Opret en ferie
Opdateret over en uge siden

Her kan du se hvordan du opretter en ferie

Opret en ferie

Undgå opkald, SMS og e-mails. Parent giver mulighed for at orientere forældre og medarbejdere om kommende ferier.

Denne funktion giver mulighed for at institutionen har kendskab til hvor mange børn der kommer i tilfælde af ferieperioder, således at optimal bemanding kan opnås.

Log ind på din Parent konto med dit brugernavn og adgangskode og vælg hvilken institution, som du ønsker at oprette en ferietilbagemelding for. Har du én institution kan du springe dette trin over.

Tryk på ikonet Værktøjer og klik på Vis knappen under Ferietilbagemelding.

For at oprette en ferie skal du gøre følgende:

• Tryk på Opret knappen.

• En pop up vindue fremkommer

Udfyld følgende obligatoriske felter:

• Titel på ferietilbagemelding: Tilføj en titel

• Beskrivelse: Her kan du vælge at tilføje en mere detaljeret beskrivelse.

• Modtagere: Vælg hvem som skal modtage og svare på ferietilbagemelding.

• Datointerval: Feriens start dato og slut dato.

• Svarfrist: Den sidste dag forældrene kan svare

• Anmod om afleveringstid og afhentningstid: Hvis denne begivenhed skal have aflevering og afhentningstid noteret, skal du bare slå kontakten til.

• Send påmindelse før svarfristen: Hvis du gerne vil sende forældrene en påmindelse om svar inden deadline.

+Tilføj: du kan tilføje så mange påmindelser, som du vil, inden svarfristen.En liste med valgte datoer vil fremkomme og du skal vælge hvilke som er indeholdt i denne ferie. Gør det ved at vælge at markere knappen ved siden af datoerne du vil inkludere.

• Tryk på Opret knappen og modtageren vil få besked om den kommende ferietilbagemelding.