Parent Funktioner
Slet og/eller rediger en ferie
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil vise dig hvordan du sletter eller redigere en ferie

Rediger en ferie

Du kan redigere en tidligere oprettet ferie ved at gøre følgende:

Log ind på din Parent konto med brugernavn og adgangskode.

Tryk på ikonet Værktøjer og derefter Vis knappen under Ferietilbagemelding.

For at redigere en tidligere oprettet ferie følg følgende trin:

• Tryk på Flere muligheder (tre vertikale prikker) i øverste højre hjørne af ferierubrikken.

• Lav den ønskede redigering og derefter klik på Gem ændringer knappen.

Slet en ferie

Hvordan du sletter en oprettet ferie.

For at slette en ferie, som du har oprettet skal du gøre følgende:

Log ind på din Parent konto med dit brugernavn og adgangskode og vælg den institution, som du ønsker ferie slettet fra. Har du én institution kan du springe dette trin over, da du kommer automatisk til siden Oversigt.

Tryk på ikonet Værktøj og derefter på Vis knappen under Ferietilbagemelding.

Slet en ferie

• Fra listen med ferieangivelser skal du vælge den ferie du ønsker at slette.

• Klik på Flere muligheder (tre vertikale prikker) i øverste højre hjørne af ferierubrikken .

• Klik Slet.

En advarselsbesked vil fremkomme - tryk Ja for at slette ferie.