Parent Funktioner
Flyt, del, omdøb og slet dokumenter
Opdateret over en uge siden

Hvordan du flytter, deler, omdøber og sletter dokumenter

Vælg institution

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker at oprette dokumenter.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Hvis du har en enkeltstående institution vil du blive ledt til Oversigten automatisk.

Tryk på Værktøjer ikonet og tryk derefter på Vis knappen under Dokumenter.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.02.28

Flyt dokument

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Flyt til.

• Vælg > ikonet ved siden af den folder du ønsker dokument flyttet til.

• Tryk på Flyt knappen.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.07.57

Omdøb dokument

• Gennemså din folder for at lokalisere dokument du ønsker at omdøbe er lokaliseret.

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Omdøb.

• Skriv nyt navn på dokument og tryk på Gem knappen.

Slet dokument

• Gennemså din folder for at lokalisere dokument du ønsker at slette er lokaliseret

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Slet.

• Tryk på Ja knappen, når en advarsel fremkommer for at bekræfte, at du ønsker at slette dokument.

Del dokument

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Del.

• Du kan nu vælge hvem den skal deles med og dertil har du 2 muligheder.

• Kan se (øje ikon): er til dem der blot skal kunne se dokumentet.

• Har ejerskab (pen ikon): er til dem der må omdøbe, flytte og slette dokumenter.

• Når de ønskede modtagere er valgt klik Del.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.08.55