Opret en begivenhed
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter en begivenhed ved at bruge kalender

Kalenderfunktionen lader dig nemt oprette begivenheder, planlægge aktiviteter og få overblik over institutionens planlagte skema.
Du kan nemt oprette begivenheder til institutionens kalender og modtagerne du vælger vil få besked.

Der er to typer af begivenheder:

1. Enkeltstående begivenhed

2. Ugentlig planlagte begivenhed

I denne artikel vil vi vise hvordan man opretter en enkeltstående begivenhed.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangs for at logge in på din Parent konto.

Gå til kalendersiden

Klik på ikonet Kalender og du vil blive ledt til kalendersiden.

Opret en begivenhed

Klik på Opret begivenhed knappen for at oprette en begivenhed.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 17.19.22-1

En pop up vil fremkomme og du skal udfylde de påkrævede felter:

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 17.20.35-2
  • Titel på begivenhed: Navn på begivenhed.

• Modtagere: Vælg modtagere til begivenhed, eksempelvis hele institutionen eller en bestemt stue.

• Vælg dato: Dato for begivenhed.

• Fra: Start tid begivenhed.

• Til: Slut tid begivenhed.

Der er andre felter som ikke er påkrævet, men som kan være brugbare:

• Beskrivelse: Beskrivelse af begivenhed.

• Reservation nødvendig: Aktiver denne funktion hvis modtager skal svare. Dette medfører at to nye felter er påkrævet at udfylde, nemlig: Begivenhed til og Svarfrist.

• Påmindelse én dag før begivenhed: Aktiver denne funktion, hvis du ønsker at der sendes en påmindelse én dag før begivenheden.

• Foto: Hent eller tag et foto til deling med modtagere af begivenhed.

Klik på Gem knappen som fremkommer som en pop up under begivenheden. Derefter vil begivenheden fremgå i kalenderen.