Parent Funktioner
Opret, se og slet tilladelser
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter og ser tilladelser

Du kan have behov for at modtage en forældres tilladelse til forskellige aktiviteter i institutionen. For at sende en tilladelse følg disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker at oprette tilladelsen.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Hvis du har en enkeltstående institution vil du blive ledt til Oversigten automatisk.

Tryk på Værktøjer ikonet og derefter Vis knappen under Forældretilladelser

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 17.23.49

Opret tilladelse

• Skriv Overskrift som er titlen på den tilladelse du vil oprette.

• Vælg Modtagere fra listen af modtagere i institutionen.

• Vælg en beskrivelse af tilladelsen som du opretter, hvis det er nødvendigt.

• Tryk på + Tilføj tilladelse knappen.

Se tilladelse

På samme side Forældretilladelse er der en liste med oprettede tilladelser. Rul ned gennem siden og lokaliser den tilladelse du ønsker at se og gør følgende:

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) eller navnet på tilladelsen.

• Vælg muligheden Vis Svar.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 17.36.36

Du kan filtre svarene og se dem som har tilladelse og hvem som har afvist den.

Slet tilladelse

På samme side Forældretilladelse er der en liste med oprettede tilladelser. Rul ned gennem siden og lokaliser den tilladelse du ønsker at slette og gør følgende:

• Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker).

• Vælg muligheden Slet.

• Når advarslen fremkommer, tryk på Ja knappen.