Parent Funktioner
Rediger en begivenhed
Opdateret over en uge siden

Hvordan du redigerer en allerede oprettet begivenhed

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Gå til Kalendersiden

Klik på Kalender ikonet og du bliver ledt til kalender siden.

Rediger Begivenhed

Vælg den begivenhed, som du vil redigere og klik på den. En pop up med alle detaljer for begivenheden vil fremkomme.

Klik på Flere muligheder menuen (tre horisontale prikker) og tryk Redigere.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 17.22.09-1

Et pop up vindue med begivenheden vil fremkomme.

Du kan nu redigere i begivenheden og trykke Gem.

En advarsel vil fremkomme hvis der har været ændringer i dato eller tid. Tryk Ja hvis du vil fastholde ændringer. Alle begivenhedens reservations svar bliver nulstillet.