Venteliste
Opdateret over en uge siden

Hvordan du tilføjer børn til ventelisten

Ventelisten vil hjælpe dig med at planlægge rundvisninger, nye børnetilmeldinger osv.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og din adgangskode for at logge in på din Parent konto.

Klik på værktøjer

Klik på Vis under Venteliste

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.11.45

Klik på +Ny forespørgsel

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.12.13

Tilføj detaljer

Tilføj de obligatoriske felter med detaljer for både barnet og forældre.

• Kilde: Hvorfor har de hørt om institutionen

• Bookingmetode: Vælg fra listen, hvordan forældrene kontaktede din institution.

• Årsag: Vælg årsagen, hvorfor de gerne vil tilmeldes.

• Hvis det er en runvisning, vælg da Book en rundvisning og udfyld detaljerne.

Når du er færdig klik Opret og det vil nu være tilføjet din venteliste.