Zoom integration
Opdateret over en uge siden

Hvordan du forbinder og sletter Zoom til din Parent konto og hvordan du opretter et Zoom møde

Zoom er en video applikation der kan afholde live møder. Du kan nu forbinde din Zoom konto hos Parent og planlægge møder for at opretholde forbindelsen med børnene i din institution.

Note: Du skal have en Zoom konto for at bruge denne funktion.

Forbind Zoom konto

Log ind på din Parent konto

Brug dit brugernavn og adgangskode til at logge ind på din Parent konto.

Klik på Værktøjer

Klik på on Vis under Integrationer.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.51.06

Vælg Zoom

Vælg Log på Zoom

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.52.17

Når du vælger Zoom integrations muligheden og vælger at logge på Zoom vil du blive viderestillet til en Zoom login side, hvor du skal indtaste dine informationer. Din Parent og Zoom konto er nu forbundet og du kan starte med at oprette møder.

Note: For at oprette en begivenhed skal du gå tilbage til siden Zoom integrationer og klikke på Opret begivenhed med Zoom-møde.

Opret en Zoom møde begivenhed.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.53.27

Derefter vil du se dette der skal udfyldes

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.54.21

Titel på begivenhed: Vælg en titel begivenheden skal have.

Beskrivelse: Her kan du beskrive det mere detaljeret.

Modtagere: Vælg dem der skal modtage

Vælg dato: Vælg en dato for begivenheden
Fra: Tidspunktet hvornår det skal starte
Til: Tidspunktet hvornår det slutter
Reservation nødvendig: Her kan du tilføje om der skal svares på begivnheden, så du ved hvem der deltager
Påmindelse én dag før begivenhed: Tænder du for denne, så kommer der automatisk en påmindelse en dag før begivenheden.
Fotos: Du kn tilføje billede
Gør det til et Zoom møde: Denne skal tændes for at gøre det til et Zoom møde.

Til sidst vælg Gem og det vil blive tilføjet Parent Kalender.

Når mødet starter, gå til Kalender og tryk på Deltag I Et Zoom-Møde

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.56.26

Note: Begivenheden vil også vises i Newsfeed, hvor det er muligt at deltage i mødet fra.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.57.13

Slet en Zoom Konto

For at slette en Zoom konto fra Parent følg venligst disse trin:

1. Klik på værktøjs ikonet

2. Klik på Vis under integrationer

3. Klik på Zoom ikonet

4. Klik på Log ud knappen