Overfør et dokument
Opdateret over en uge siden

Hvordan du overfører et dokument til dokumentcenteret

Du kan tilføje dokumenter til institutionen. Dette kan gøres på følgende vis:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker at oprette dokumenter.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Hvis du har en enkeltstående institution vil du blive ledt til Oversigten automatisk.

Tryk på Værktøjer ikonet og tryk derefter på Vis knappen under Dokumenter.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.02.28
  • Klik på Overfør dokument

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.04.25