Opret Ugeplan
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter en ugeplan for aktiviteter

Aktivitetskalenderen giver mulighed for at planlægge ugen eller flere uger på forhånd. Ugeplaner kan oprettes for hele institutionen, udvalgte stuer eller for enkeltpersoner.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Klik på Kalender ikonet og du bliver ledt til kalender siden.

Klik på Ugeplan knappen for at komme til ugeplan.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.59.16

Opret Ugeplan

For at oprette ugeplan bedes du følge disse trin:

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 13.00.47
  • Vælg modtagere

• Udfyld de påkrævede felter for hver aktivitet til der tilføjes. De påkrævede felter er: Titel på aktivitet, fra (start tid for aktivitet) og til (sluttid for aktivitet).

• Du kan tilføje flere planer ved at klikke på Tilføj ny

• Klik på Opret knappen.

Aktiviteten vil fremkomme i kalenderen til de valgte modtagere.