Parent Funktioner
Opret en undersøgelse
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter en undersøgelse

En undersøgelse vil hjælpe med at oprette spørgsmål, som kan blive sendt ud til børnene og ansatte.

Log in på Parent

Brug dit brugernavn og kode til at logge ind på din Parent konto.

Vælg en institution

Vælg værktøjer

Tryk på vis under undersøgelser

Skærmbillede 2022-05-04 kl. 11.34.33

Vælg Opret Undersøgelse

Skærmbillede 2022-05-04 kl. 11.35.18

Titel på undersøgelse: Tilføj en titel på undersøgelsen.

Aktiv: Gør den aktiv, hvis du ønsker den aktiv nu. Slå aktiv knappen fra hvis du ønsker at gemme undersøgelsen som kladde til senere brug.
Modtagere: Vælg de modtagere du vil dele undersøgelsen med.

Beskrivelse: Tilføj flere detaljer/beskrivelser om undersøgelsen.

Undersøgelsestype: Vælg den varighed som undersøgelsen skal vare. Du kan vælge at sende det en gang ved at vælge ''engangs'' eller regelmæssig.
Planlæg undersøgelse: Vælg en tid for undersøgelsen. Skal det være under indtjekning eller et specifikt tidspunkt.

Start dato: Sæt start dagen, hvornår undersøgelsen skal begynde

Slut dato: Sæt slut dagen, hvornår undersøgelsen skal slutte
Del med forældre: Vælg om du vil dele det med forældre eller ikke. Hvis ikke den deles med forældre, så sendes den kun ud til evt. personale.

Spørgsmål: Tilføj spørgsmål og vælg den type spørgsmål du ønsker.

Når du er færdig tryk på Opret.