Konto styring
Glemt din adgangskode
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil hjælpe dig hvis du har glemt din adgangskode

Nustil adgangskode

• Gå til Parent.eu eller åben appen.

• Tast Glemt adgangskode.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.17.24
  • På skærmen med Glemt adgangskode tast din e-mail adresse og klik på Nulstil.

• Du vil modtage en e-mail med instruktion til at nulstille din adgangskode. Hvis du ikke længere har adgang til e-mail adressen tilknyttet din konto bedes du kontakte din systemadministrator i institutionen for at ændre det.

• Se din e-mail og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode.