Konto styring
Skift eller nulstil din adgangskode
Opdateret over en uge siden

Hvordan du skifter eller nulstiller din adgangskode

Skift adgangskode

For at skifte din adgangskode, når du allerede er logget ind på din konto:

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.18.42
  • Klik på dit profilnavn i øverste højre hjørne af din skærm

• Vælg Kontoindstillinger fra menuen.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.19.41
  • Vælg Lås ikonet.

• Tast nuværende og nyt password og tryk på Gem knappen.

Nulstil adgangskode

• Gå til Parent.eu eller åben appen.

• Vælg Glemt adgangskode.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.17.24
  • På skærmen med Glemt adgangskode tast din e-mail adresse og klik på Nulstil.

• Du vil modtage en e-mail med instruktion til at nulstille din adgangskode. Hvis du ikke længere har adgang til e-mail adressen tilknyttet din konto bedes du kontakte din systemadministrator i institutionen for at ændre det.

• Se din e-mail og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode. Modtager du intet i indbakke, venligst tjek mappen Spam/uønsket.