Rediger en gruppe
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil vise dig, hvordan du kan redigere en gruppes informationer

Log in på Parent

Benyt dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en institution.

• Klik på den institution, hvor du vil ændre en gruppe.

• Klik på Oversigt og klik på Grupper.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.00.01
  • Klik på den gruppe du vil redigere.

Klik på rediger ikonet til højre for gruppens navn.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.00.56
  • Du ville nu kunne rette i det.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 12.01.45
  • Gruppe navn: du kan redigere gruppens navn.

• Gruppe beskrivelse: du kan tilføje flere detaljer om gruppen.

• Gruppepersonalenormering: du kan vælge medarbejdernormeringen. Fx skalder være en medarbejder til 5 børn, så sæt antallet til at være 5.

• Vælg status, som registreres i gruppen: Vælg de relevante der skal være tilgængelig i gruppen.

Klik på Gem.