Institutionsopsætning
Se og rediger institutionens detaljer
Opdateret over en uge siden

Hvordan man ser og redigerer institutionens detaljer

Se og rediger din institutions detaljer ved at benytte disse trin:

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode til at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution

Klik på navnet på den institution, som du ønsker at se detaljer for.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution.

Klik på Indstillinger ikonet og derefter Klik Vis alle detaljer under institutionens navn.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 09.18.55

Du kan se og redigere institutionens detaljer ved at skrive i det felt som du ønsker at ændre.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 09.23.59
Skærmbillede 2022-05-02 kl. 09.21.31

Institutionens detaljer er:

• Navn: Navn på institution.

• Adresse: Adressen er opdelt i vej, postnummer, by og land.

• Valuta: I dette tilfælde kroner-DKK.

• Kontaktperson: Navnet på institutionens kontaktperson. Kun virksomhedens admin kan ændre dette.

• E-mail Adresse: E-mail på institutionens kontaktperson.

• Hjemmeside: Institutionens hjemmeside.

• Telefon: Institutionens hjemmeside.

• Breddegrad: Institutionens breddegrad.

• Længdegrad: Institutionens længdegrad.

• Tidszone: Den tidszone institutionen er i.

• Ugestart: Vælg ugestart dag for institutionen.

• Tjek-ind diameter: Den højeste diameter tilladt for at kunne tjekke et barn ind.

• Datoformat: Vælg datoformat.

• Tidsformat: Vælg tidsformat.

• Læseplan: Hvilken læseplan i følger.

• Vis ugenumre: Dette viser uge nummer i kalender, når den er aktiveret.

• Tillad ikke kontaktpersoner at tjekke børn ind og ud: Hvis du ikke vil have forældrene til at tjekke deres børn ind/ud alene, skal du bare tænde for kontakten.

• Begræns deltages planlægning for forældre: Hvis ja, kan du vælge antal uger.

• Aktivér GDPR-funktioner: Tænd eller sluk for GDPR funktionen.

• Indstil udløbsdatoen for GDPR-funktionen: (dette vil slette alle følsomme data efter din valgte periode).

• Tillad ikke forældre at administrere børnedata: Hvis du ikke ønsker, at forælderen skal ændre deres barns data, skal du bare slå kontakten til.

• Tillad ikke forældre at administrere kontakter: Hvis du ikke ønsker, at forældrene skal tilføje/ændre deres barns kontakter, skal du slå kontakten til.

• Aktiver kommentarer på Newsfeed som standard: Hvis du vil aktivere kommentarer på alle opslag, skal du slå knappen til.

• Aktiver privat samtale mellem forældre og personale: Når det er aktiveret, vil forældrene være i stand til at sende en privat besked til personalet. Ellers kan forældrene kun sende besked til personalet gennem de tilgængelige kanaler.

Når du ønsker at gemme klikker du blot på Gem knappen.