Vælg hvem der henter barnet
Opdateret over en uge siden

Hvordan du vælger hvem der henter barnet

Når du aflevere dit barn, så kan du meddelse institutionen om, hvem der kommer og henter barnet. Dette er meget vigtigt, så institutionen er sikker på, at det er den rette der henter barnet.

Tilføj en afhentning hos barnet

Hvis børnehaven kræver, at afhentningsoplysningerne skal tilføjes, når du tjekker dit barn, får du en popup til at tilføje, hvem der afhenter dit barn, og hvornår de henter dem.

For at vælge en afhentningsperson skal du følge disse trin:

• Vælg den person, der afhenter barnet

• Hvis ikke det er en på kontaktlisten, så kan der indtastet et navn.

• Vælg det tidspunkt, hvor barnet bliver hentet

• Vælg Tjek-ind

Skærmbillede 2022-05-04 kl. 10.03.34