Se barnets daglige rapport
Opdateret over en uge siden

Hvordan du ser et barns daglige rapport

Den daglige rapport giver mulighed for at få overblik over hvert barns daglige aktivitet.

For at tilgå et specifikt barns daglige rapport følg disse simple trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet eller tilgå barnets profil fra Muligheder og menuer Børn.

Klik på Barnets Profil.

Nu kan du se alle barnets profildetaljer. Rul ned for at se Daglig rapport.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.37.34