Flyt et barn mellem afdelingerne
Opdateret over en uge siden

Hvordan at flytte et barn fra en institution til en anden

Det er svært at administrere flere afdelinger, så du skal ikke bekymre dig om at flytte et barn mellem afdelingerne og hvad der sker med deres data. Med funktionen Flyt barn er det kun et par klik, og barnet flyttes med alle deres oplysninger.

Følg disse trin for at flytte et barn fra en gren til en anden:

Gå til barnets profil.

Tilgå barnets profil igennem Oversigt og find stuen barnet er på.

Tilgå barnets profil ved listen under Muligheder og Børn.

• Klik på Om

• Klik på Registreringsoplysinger

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.22.43
  • Klik på Rediger knappen

• Du kan nu vælge den afdeling barnet flytter til

• Klik på Gem knappen

Bemærk: Barnet vil blive frameldt den tidligere institution, så snart ændringen er gemt.