Rapporter et barn på tur
Opdateret over en uge siden

Hvordan du rapporterer status at et barn/børn er på tur

For at rapportere et barns status på tur skal du følge disse trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres profil billede. Klik på ikonet Status fra menuen og klik derefter på Tur ikonet.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.35.31

Et pop up vindue med valgte barn/børn fremkommer.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.35.59
  • For at rapportere at et barn er på tur skal du vælge at markere På tur i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår turen startede.

• For at rapportere hvornår et barn kom retur fra en tur skal du vælge markere Afsluttet tur i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår turen var afsluttet.

• Klik Indsend og status er rapporteret.

Note: Hvis du rapporteret tider for flere børn, kan du altid vælge tid og klikke på Vælg alle.