Tag barnet på et foto
Opdateret over en uge siden

Hvordan du tagger et barn på et foto i nyhedsoversigten

Når du opretter indlæg på dine instituts nyhedsfeed, kan du måske tilføje fotos, der skal deles med forældrene. Alle modtagere af indlægget kan se billederne, men du har også mulighed for at tagge bestemte børn på fotos, og forældre kan derefter se disse fotos i deres barns galleri i stedet for at skulle rulle tilbage til gamle nyhedsindlæg.

Følg nedenstående trin for at tagge børn:

Brug af webportalen

• Gå til Nyhedsoversigten fra menuen øverst

• Find det opslag med det billede/billeder, hvor du vil tagge et barn.

• Klik på billedet

• Klik på Tagget børn og vælg der barn/børn, som du ønsker at tagge.

Når navnet er vist i blå er tagget gemt og du kan lukke billedet ned.

Bemærk: Du kan også fjerne tagget ved at klikke på det lille X ud for barnets navn.