Se og rediger barnets helbredsoplysninger
Opdateret over en uge siden

Hvordan du ser og redigere barnets helbredsoplysninger

Af sikkerhedshensyn bedes du opdatere barnets helbredsinformation. For at se eller redigere barnets helbredsinformation bedes du gå gennem følgende trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns profil billede for at få adgang til profilen. Klik på Helbredsoplysninger

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.22.50

Rediger Helbredsoplysninger

For at redigere barnets helbredsoplysninger skal du klikke på Redigere (i højre side). Du kan nu redigere følgende oplysninger:

• Allergier: Tilføj hvis barnet har nogen allergier.

• Tåler penicillin: Aktiver markøren hvis barnet tåler penicillin og deaktiver hvis barnet har intolerence.

• Særlige Notater: Opret information omkring specialkost for barnet.

• Vaccinationer: Tilføj information om vaccinationsprogram.

• Lægens kontaktdetaljer: Tilføj barnets læges kontaktinformation, herunder lægens navn, telefonnummer og adresse.

Tryk derefter på Gem knappen.