Opret eller slet et barn
Opdateret over en uge siden

Hvordan du tilføjer og sletter et barn fra institutionen

Børn vokser op og forlader på et tidspunkt institutionen, hvorfor barnets profil skal slettes. Hvis du vil slette et barn skal du gøre følgende:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution.

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker oprettet et barn.

Klik på Indstillinger ikonet for derefter at klikke på Vis knappen under Børn.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.24.55

Klik på Opret Barn

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.25.46

For at tilføje et nyt barn skal du tilføje følgende information:

• Barnets navn: Skriv barnets navn.

• Fødselsdag: Vælg barnets fødselsdag.

• Køn: Vælg barnets køn.

• Vælg stue: Vælg barnets stue.

Resten af felterne er ikke obligatoriske, men kan udfyldes når du har informationen:

• Startdato: Dato for opstart i institutionen.

• Forældre navn: Navnet på barnets forælder.

• Forældre e-mail: Forældre e-mail.

Når det er fuldendt klik på Gem knappen

Bemærk: Hvis du har oprettet en e-mail til barnets forældre vil en pop up fremkomme og du kan vælge den type af adgang, som denne forældre vil have til barnets konto.

Slet et barn

Du bliver ledt til siden med barnets profil.

• Klik på Om og derefter klik på Registreringsoplysninger og klik til sidst på Redigere.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.22.43
  • Tilføj Sidste dag barnet er i institutionen og fra den dag vi barnets profil blive slettet.

• Klik på Gem knappen.