Opret ny kontaktperson til et barn
Opdateret over en uge siden

Hvordan du opretter ny kontaktperson til et barn

For at oprette en ny kontaktperson til barnets profil bedes du følge disse trin.

Log ind til Parent.

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Klik på Kontakter for at se et barns liste af kontakter.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.24.10

Klik på Tilføj kontakt knappen. (Den lilla cirkel med + ikonet)

Udfyld de påkrævede kontaktinformationer og klik derefter på Gem knappen.

Note: Husk at vælge Rolle, så kontaktpersoner som skal have adgang til barnets profil er udfyldt. Du vælger mellem Forældre*, Familie** eller Afhentnings*** rollen.

*Forældre:
Med forældrerollen har du adgang til alt vedrørende dit barn. Dette inkluderer adgang til fotos, poste, private beskeder, invitationer og barnets profil.

**Familie:
Med familierollen har du adgang til at afhente barnet og til at se fotos og posts sendt til barnet. Denne rolle er ment til bedsteforældre, anden familie m.fl.

***Afhentning:
Med afhentningsrollen har du adgang til at hente barnet.