Tjek barnet ind...
Opdateret over en uge siden

Lær hvordan du tjekker barnet ind.

Log in på Parent

Benyt dit brugernavn og din adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Klik på Oversigt

• Klik på den stue/gruppe, hvor barnet er tilmeldt, som du vil tjekke ind.

• Klik på barnets profil eller klik på flere børn ved at klikke på deres profilbilleder.

• Klik på Status og derefter klik på Tjek-ind.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.28.03
  • Når du klikker på Tjek-Ind vil en notifikation komme frem i toppen af din skærm.

• Det valgte barn/børn vil skifte profilbillede farve øjeblikkeligt til grøn.

• Tjek ind tidspunktet vil være synlig under barnets profilbillede.

Tjek barnet ind fra barnets profil

• Klik på Oversigt

• Klik på navnet på stuen

• Klik på barnet

• Klik på profil

• Klik på Tjek ind

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.30.59
Skærmbillede 2022-05-02 kl. 18.34.07