Rapporter måltider
Opdateret over en uge siden

Hvordan du rapporterer måltider for ét eller flere børn

Lad forældre få besked om barnets fødeindtagelse ved at rapportere deres måltider.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

• Vælg ét eller flere børn ved at klikke på deres fotos og tryk derefter på Status ikonet i menuen og klik på Måltid.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.39.02

Et pop up vindue med valgte barn/børn fremkommer.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.39.22

Vælg fra overskriften det måltid du vil rapportere

• Vælg måltidets karakter i form af forskellige muligheder

• Du kan taste Vælg alle for at rapportere samme karakter i måltidet for alle valgte børn.

• Klik på Gem knappen, når det er gjort.

• Et lille måltidsikon vil fremkomme med barnets profilbillede.