Rapporter sovetid for et barn
Opdateret over en uge siden

Denne artikel vil hjælpe dig med, hvordan du rapportere sove status for et barn eller flere børn

Log ind på Parent

Brug dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Klik på oversigt

• Klik på den stue/gruppe, hvor barnet du ønsker at tilføje en lur ved befinder sig.

• Vælg et barn eller vælg flere ved at klikke på deres profil billede.

• Klik på Status og så klik på Sov.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.41.58
  • Et vindue vil vises med de valgte børn og du vil kunne vælge mellem Sov og Vågn op.

• For at tilføje en lur vælg Sov knappen.

• For at tilføje de er vågnet vælg Vågn op knappen.

• Klik på Vælg Alle eller tilføj hvert barn individuelt.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.42.39

Du kan også tilføje noter ved at klikke på pennen i højre side.

Klik Indsend og det er derved rapporteret.