Rapporter en barns skade
Opdateret over en uge siden

Hvordan du rapporterer en status at et barn er kommet til skade

Det kan ske at et barn kommer til skade i institutionen. Du kan rapportere dette ved at gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter status over skadesrapport

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen og klik derefter Skade

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.41.24

Et pop up vindue med valgt barn/børn fremkommer.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.41.42

Du kan ændre tiden og tilføje en note omkring hændelsen.

• Klik på Indsend knappen.