Rapporter et barns humør
Opdateret over en uge siden

Hvordan du rapporterer ét eller flere børns humør

Børn kan have forskellige humørtilstande i løbet af dagen. Her kan du rapportere ved at gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter status over humøret

• Vælg et eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.38.17

Klik på ikonet Humør frem menuen. Et pop up vindue med valgt barn/børn fremkommer.

Skærmbillede 2022-05-02 kl. 19.38.38

Vælg det humør du vil rapportere med disse muligheder: Glad, Tilfreds, Irriteret og Søvnig.

• Klik på Indsend knappen.