Se et barns medie galleri og dokumenter
Opdateret over en uge siden

Hvordan du ser et barns billeder, videoer og dokumenter

Lad os gå igennem hvordan du ser barnets galleri.

Gå til barnets profil
Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu vil fremkomme. Tryk på Profil billede.

Du vil kunne se i venstre side under barnets profil billede at du kan vælge medie eller dokumenter.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.32.33

Note: Ethvert dokument eller video delt af institutionen i Nyhedsoversigten vil automatisk blive tilføjet barnets galleri. Fotos vil kun fremgå i medie galleriet, når barnet er tagget.