Slet en medarbejder

Hvordan du sletter en medarbejder fra institutionen.

Når medarbejdere stopper i institutionen kan du slette deres profil ved gøre følgende:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution. 

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker rollen ændret i.

 

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution.

Du kan komme til medarbejders profil på en af følgende måder:

  1. Klik på Indstillinger ikonet, derefter Vis knappen under Medarbejder ikonet.

  2. Gå til Oversigt og klik på den stue medarbejderen er tilknyttet. Klik på medarbejderens billede og klik på Profil ikonet på den menu som fremkommer.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.39.24
Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.41.27

 

Klik Redigere

Tilføj Sidste dag som medarbejderen vil arbejde i institutionen.

  • Tryk på Gem knappen.