Slet en rolle

Denne artikel vil hjælpe dig med hvordan du sletter en rolle

For at slette en virksomhedsrolle bedes du følge disse trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Klik på Vis knappen ved siden af Roller

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.44.52

For at slette rollen bedes du gøre følgende:

Klik på navnet på den rolle som du vil slette.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.51.37

Klik på det lille kryds ved siden af navnet.

Tryk på Slet muligheden i menuen.

Et pop up vindue fremkommer for at bekræfte handlingen. Tryk Ja.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.52.40

Rollen er slettet og vil ikke længere fremgå på Rollesiden.