Slet en rolle tildelt hos en medarbejder

Hvordan man sletter en rolle tildelt en medarbejder

Hver oprettet rolle har tildelt tilladelser/funktioner for brugeren. Parent gør det muligt at slette brugere fra en rolle.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode til at logge ind på Parent.

Vælg institution

Klik på institutionens navn. Hvis du har én institution kan du springe dette trin over.

Klik på Indstillinger ikonet for at komme til siden Indstillinger.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.39.24

For at slette rolle tildelt til medarbejder gå gennem følgende trin:

  • Klik på menuen Flere Muligheder (3 vertikale prikker) ved siden af den medarbejder du ønsker at tildele en rolle. Vælg derefter muligheden Skift rolle.

Skærmbillede 2022-05-03 kl. 08.53.26

Eller klik på rolle navnet tildelt til medarbejderen.

En lille skærm vil fremkomme med medarbejderens information og de roller som der kan tildeles.

Vælg det flueben ved siden af Ingen adgang og klik på Gem knappen.