1. Hjem
  2. Start med Parent

Start op med Parent

Alle trin du behøver at vide for at starte op med Parent

Tak for at vælge Parent! Vi er meget glade for at i ønsker at være en del af Parent. Du har allerede taget det første trin, mod at få et mere effektivt ledelsessystem i din institution. Parent teamet bestræber at give en Alt-i-en App der er nem at bruge. Vi har lavet en guide, så du kan komme godt i gang.

Download Applikation

Vær opmærksom på du har en enhed der lever op til minimumskravene og download applikationen.

Apple Store for iOS

Google Play for Android

Web Portal

Tilføj stuer

Du skal som det første oprette stue/stuer til din institution. Her kan du se hvordan du opretter det.

Bemærk: Hvis du har givet os en liste og bedt os om at oprette det, så vil du finde stuerne med det samme.

Tilføj børn

Lær at opret børn i systemet og hvis du har mange du gerne vil tilføje lær at brug vores skemaer til at importere din data.

Bemærk: Hvis du har givet os en liste og bedt os om at oprette det, så vil du finde børnene med det samme.

Tilføj medarbejdere

Lær hvordan at tilføje medarbejdere til systemet og hvordan du kan tildele dem de forskellige roller der allerede er oprettet, så de får de tilladelser, som du ønsker de skal have. Du kan også oprette en ny rolle og vælge helt specifikt, hvilke tilladelser de skal have.

Inviter forældre

Du kan invitere forældre til Parent og lade dem vide mere om det. Vi anbefaler at du sender dem en introduktions e-mail sammen med denne håndbog for at lade dem vide, hvilke funktioner de vil have adgang til.

Har i oprettet forældrene ved at aflevere en liste til os, så venligst kontakt os 2-3 dage før i begynder med at bruge Parent, så vi kan sende dem et aktiveringslink, så de kan begynde at bruge deres konto også.

Vil du oprette en kontakt til barnet så se her, hvordan du kan tilføje en kontakt.

Har du brug for hjælp, så se her hvordan du kan kontakte os.