1. Hjem
  2. Start med Parent

Tjek-ind App

Hvordan du downlader og bruger tjek-ind applikationen.

Hvad er Tjek-ind applikation?

Tjek-ind App er en selvstændig applikation, som der kan bruges på iPad og tablets for forældre og medarbejdere til at tjekke ind og ud. Vi anbefaler at placere enheden i entréen eller det område, hvor aflevering/afhentning foregår.

Download Tjek-ind Applikationen

For at benytte Parent Tjek-ind applikation skal din enhed følge minimumskravene.

Log ind på Tjek-ind Applikation

Tjek-ind applikationen har dens eget enestående brugernavn og adgangskode, som kun kan tilgås af admin. For at få dit brugernavn og adgangskode følg disse trin:

1. Gå til siden Parent

2. Klik på Værktøjer

3. Klik på Vis knappen under Tjek-ind App ikonet.

4. Benyt dit brugernavn og adgangskode til at logge ind i Tjek-ind applikaton.

Tjek-ind Applikation Indstillinger

Tjek-ind applikation kan både bruges af forældre og medarbejdere til at tjekke ind og ud. Du kan vælge at låse applikationen, så der kræves forældrenes og medarbejderes 4 cifret pinkode til tjek ind og ud.