Parent™ giver mulighed for et hurtigt overblik gennem en grafisk fraværsoversigt. Hold styr på sygdoms og ferierapporter for barnet ved at gå gennem følgende trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns billede for at få adgang til profilen. Rul ned for at se grafisk fraværsoversigt.

• Planlagt feriedage, feriedage og sygedage - alt vist i én graf.
  • Grøn graf viser planlagt ferie, rød graf viser sygedage og gul graf viser ferie.
  • Ved at markere med musen over en graf vil du kunne se antallet af fravær i den måned du ønsker.