Newsfeed på barnets profil bruges til at se aktiviteter i realtid, invitationer til begivenheder, posts som dit barn er tagget i, videoer af dit barn og meget mere. Du finder alle rapporter og status for dit barn på denne side.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™  konto.

Du vil automatisk komme til Newsfeed siden. Hvis du er på en anden side på hjemmesiden, kan du blot klikke på Newsfeed ikonet for at vende tilbage.

Like en post.

Du kan like en post på dit barns Newsfeed ved at klikke på Synes godt om ikonet under den omtalte post.

Kommentar til en Post

Hvis du bruger hjemmesiden skal du blot skrive en kommentar og klikke på Post knappen.

Hvis du bruger app enheden klik på Kommentar ikonet under posten, skriv en kommentar og klik på den blå pil.

Begivenheder fremgår af barnets newsfeed.

S.U. ( svar udbedes) til begivenheder og ferier.

For at svare (S.U.) på en begivenhed eller ferietilbagemelding klik på Vis knappen og udfyld oplysningerne.

Se videoer lagt ud af institutionen ved at klikke på Afspil ikonet på videoen.