Du kan se listen af kontaktpersoner oprettet for et specifikt barn.

For at få adgang til barnets kontakter bedes du gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns profil billede for at få adgang til profilen. Vælg Kontakter.

Du kan se følgende information for hver kontaktperson bed at klikke på kontaktpersonens navn.

• Fulde navn: Kontaktpersonens fulde navn.
  • Relation: Kontaktpersonens relation til barnet. .
  • Giv adgang: Hvis du har tilladelse vil du få muligheden for at få adgang til kontaktinfo under barnets profil.
  • E-mail adresse: Kontaktpersonens e-mail adresse.
  • Telefonnummer: Kontaktpersonens telefonnummer.
  • Adresse: Kontaktpersonens adresse.