Start med Parent
Å komme i gang med Parent

Alle stegene for å komme seg i gang med Parent

Oppdatert over en uke siden

Takk for at du velger Parent! Vi er veldig entusiastiske for å ha deg om bord. Du har nå tatt dine første steg mot ett mer effektivt drevet barnehagesystem. Vi hos Parent strever etter å skape den ultimate alt-i-en appen som skal være enkel å bruke. Her har vi satt sammen en steg-for-steg om hvordan å komme seg i gang.

Last ned appen

Vær sikker på at du bruker en enhet som møter minimumskravene før du laster ned appen.

Legg til avdelinger

Avdelingene er kjernen av Parent, så dette er ett av de første stegene du må ta. Her er en artikkel om hvordan du kan legge til en avdeling.

Merknad: hvis vi laster opp din liste, så vil avdelingene automatisk bli lagt til.

Legg til barn

Lær hvordan å legge til barn til systemet, og hvis du har en større liste, lær hvordan vi kan hjelpe med å importerte data

Legg til personale

Lær hvordan å legge til personale i systemet, og tildel de forskjellige rollene basert på hvilke egenskaper du vil tillate de.

Inviter foreldrene

Du har lagt til barna, og lærerne har hatt tid til å utforske appen, nå er det på tide å invitere foreldrene. Vi anbefaler at du sender en introduksjons e-post til foreldrene sammen med denne brosjyren for å få de engasjerte i Parent, og de forskjellige egenskapene de vil ha tilgang til.

For å sende alle invitasjonene til foreldrene i bulk, kontakt oss 2-3 virkedager før dere lanserer Parents slik at vi kan tilrettelege at aktiveringsepostene vil bli sendt ut samtidig.

Du kan også invitere foreldre ved å navigere deg til siden der du administrerer barna, for så å klikke på nøkkel ikonet, også velge hvilken rolle barnets kontaktperson skal ha.