Start med Parent
Hvordan kontakte kundestøtte

Trenger du hjelp? Vårt kundestøtteteam er her for deg!

Oppdatert over en uke siden

Hvis du har noen spørsmål om produktet vårt, vær snill og send oss en melding, vi er mer enn glade for å kunne hjelpe deg finne svarene du søker.

For å sende oss en melding, følg disse stegene enten på mobilen eller i nettleseren din:

1. Klikk på profilbildet ditt i øverste høyre hjørne

2. Klikk på Hjelp & Støtte.

Skærmbillede 2022-05-04 kl. 12.33.24

3. Velg Ny Samtale, og send en melding til kundestøtteteamet vårt, eller søk etter artiklene våre om hvordan løse problemet selv.

E-post

Finner du ikke det du leter etter i Hjelpesenteret? Vårt kundestøtteteam står klare til å hjelpe! Du kan sende oss en e-post når som helst, og vi vil gjøre det vi kan for å komme tilbake til deg så snart som mulig innenfor normale arbeidsdager.

Bare send en e-post til [email protected]

Når du sender en e-post til kundestøtten, vær snill og inkluder en detaljert beskrivelse av det som er problemet. Send også gjerne annen informasjon som skjermdump, videoer, navn og e-poster på de som blir påvirket av feilen.

Arbeidstimer

Våre arbeidstimer er Mandag-Fredag kl.8-16:15. Hvis du kontakter oss etter arbeidstimene kan du legge igjen en beskjed, eller sende oss en e-post, også håndterer vi det og svarer deg den påfølgende arbeidsdagen.

Du burde motta en respons etter noen få minutter iløpet av den tiden kundestøtten er på jobb med mindre det er unormalt høyt trykk.